Yleisönosasto

, , Kommentointi suljettu.

Yleisönosastossa julkaistaan lukijoiden lähettämiä autismikirjolaisuuteen liittyviä mielipidekirjoituksia ja Puoltajan sisältöön laadittuja vastineita. Yleisönosasto päivittyy kerran viikossa.

Oli mielipiteesi mikä tahansa, pyri tuomaan se esille asiallisesti ja kommentoi itse puheenaihetta henkilökohtaisten hyökkäysten sijaan. Pyri kirjoittamaan tiiviisti ja lyhyesti. Todelliset henkilötiedot on aina kerrottava toimitukselle, vaikka niitä ei julkaistaisikaan.

Kuten lehdissä yleensäkin, julkaistavaksi päätyy aina vain osa kirjoituksista. Toimitus pidättää itsellään oikeuden olla julkaisematta sille lähetettyjä kirjoituksia, ja tarpeen tullen se myös lyhentää niitä. Julkaisemattomuutta ei tule tulkita kannanotoksi tekstin sisältöä kohtaan. Esimerkiksi tilanpuute tai samankaltaisten kirjoitusten paljous on usein syynä karsiutumiselle.

Julkaistut tekstit eivät myöskään edusta Puoltajan, Empowerment-projektin, Autismi- ja Aspergerliiton, tai Raha-automaattiyhdistyksen linjauksia, ja niistä vastaavat kirjoittajat itse.

Mikäli sinua kiinnostaa toimitukselle laaditun palautteen tai vastineen sijaan kirjoittaa omasta elämästäsi tai tehdä laajempi artikkeli itseäsi kiinnostavasta aiheesta, ota rohkeasti yhteyttä toimitukseen niin voimme keskustella siitä, voisitko yhtä hyvin laatia varsinaisen artikkelin.

Tekstit lähetetään aina joko sähköpostilla osoitteeseen

puoltaja {ät-merkki} gmail.com

tai sitten postitse osoitteeseen

Autismi- ja Aspergerliitto ry

Puoltaja/Yleisönosasto

Kaupintie 16 b

00400 Helsinki