Onnea uudelle emppitoimikunnalle!

, , Kommentointi suljettu.

Empowerment-toimikunnan vaalit pidettiin Tampereella Kissanmaan koululla Empowerment-päivien yhteydessä 19.11.2011. Toimikunnassa jatkavat Ari Hietikko (Helsinki), Meri Lähteenoksa (Tampere) ja Mervi Piispanen (Lohja). Uusiksi jäseniksi valittiin Jani Prittinen (Oulu), Heidi Lindholm (Helsinki) ja Juha Ojaniemi (Turku). Varajäseniksi valittiin Juha-Pekka Pyykönen (Turku) ja Janne Vainio (Helsinki). Lisäksi toimikuntaan kuuluu liittohallituksen asettamana jäsenenä Autismi- ja Aspergerliiton toiminnanjohtaja Mirjami Hagman.

Tuore toimikunta kokoontuu piakkoin ja valitsee keskuudestaan henkilöt vastaamaan erilaista toimialueista. Sen jälkeen julkaisemme toimikunnan säännöt ja kerromme kuinka ja millaisissa asioissa toimikuntaan voi ottaa yhteyttä. Toivomme, että tulette olemaan aktiivisesti yhteydessä toimikuntaan ja tuomaan rohkeasti esiin asioita, joihin haluatte vaikuttaa.

Puoltaja onnittelee uusia jäseniä, toteaa että koossa näyttäisi nyt olevan valtakunnallisesti varsin kattava ja vankka ryhmä, jolla on kaikki edellytykset vaikuttaa asioihin.

Toivotamme työn iloa ja voimaa monenlaisten haasteiden parissa. Rakennetaan yhdessä parempaa maailmaa autismikirjon ihmisille!