Logokilpailu, slogankilpailu

, , Kommentointi suljettu.

Puoltaja julisti vuoden alussa logokilpailun ja mainoslausekilpailun. Nyt toivotaankin, että saataisiin lisää ehdotuksia, jotta olisi tarpeeksi monipuolinen ehdokasvalikoima. Viimeistelyllään ei ehdotuksen tarvitse häikäistä. Jos idea on hyvä, se on pääasia. Ideasi voi päätyä ilahduttamaan Puoltajan lukijoita ja tekijöitä ympäri Suomen!

Logo

Suunnittele Puoltajalle logo. Se voi joko olla pelkkä tyylikkäästi toteutettu “Puoltaja”-teksti, tai sekä teksti että erillinen logosymboli. Mikäli logossa on enemmän kuin yksi väri, sen pitää toimia hyvin myös yksivärisenä versiona. Logo ei saa plagioida mitään jo olemassa olevaa tuotemerkkiä. Mikäli käytät logossa jotakin valmista fonttia, varmista että siinä ei ole mitään käyttörajoituksia tai tekijänoikeuksia mikä rajoittaisi sen käyttöä.

Mainoslause

Suunnittele hauska mainoslause tai slogan, jossa on asennetta. Se voi liittyä joko autismin kirjoon yleensä, tai Puoltajaan. Pääasia että se olisi hauska lisä Puoltajan T-paitoihin.

Osallistumisehdot ja palkinnot

Palkintona on T-paita, johon painetaan Puoltajan logo sekä mahdollisesti mainoslause. Pidä siis huoli että ehdottamasi logo/lause on niin hieno että suostuisit sitä itsekin kantamaan. Kaikki joiden ehdotuksia käytetään, palkitaan. Poikkeuksena tilanne jossa samaa tai lähes samaa ehdotusta lähettää moni – silloin palkitaan vain ensimmäisenä paikalle saapunut.

Voit lähettää logosi sähköpostilla osoitteeseen toimitus {ätmerkki} puoltaja {piste} fi, taikka  tai valkoiselle, viivaamattomalle ja ruuduttomalle paperille piirrettynä osoitteeseen  Autismi- ja aspergerliitto ry, Puoltaja/Logokilpailu, Kaupintie 16 B, 00440 Helsinki.  Sloganin eli mainoslauseen voit niin ikään lähettää joko kirjepostitse tai sähköpostitse samoihin osoitteisiin.

Osallistuminen edellyttää sen hyväksymistä että mikäli ehdotuksesi tai osa siitä valitaan, annat Autismiliitolle, Empowerment-projektille ja Puoltajalle kaikki oikeudet logoon, mainoslauseeseen, ja sen käyttämiseen. Kilpailun järjestävät varaavat oikeuden hioa, yhdistellä, tai tehdä muutoksia valituille logoille, mutta kaikki valittujen logoehdotusten tai mainoslauseiden tekijät palkitaan. Mikäli tulee useita samanlaisia ehdotuksia, ensimmäisenä paikalle saapunut palkitaan.

Varsinaista takarajaa tai deadlinea ehdotuksille ei ole, mutta kun tarpeeksi hyviä ehdotuksia löytyy, ne käytetään ja kilpailu päättyy. Ensimmäisen kerran aletaan ehdotuksia käymään läpi puoltajaisissa tiistaina 12.5.2009., eli J.V. Snellmanin päivänä. Lähetä ehdotuksesi siis siihen mennessä, jos mahdollista.