Kerttu Kultsimuru: Autismikirjolaisten ystävä

, , Kommentointi suljettu.

Kerttu kuorsaa

Naisgangsteri Kerttu Kultsimuru asuu planeetta Seksikyksellä. Seksikys on 90 kertaa Maapallon kokoinen. Lämmintä siellä on + 100 C.

Kerttu Kultsimuru on iso tyttö: 188 cm pitkä, painaa 160 kg ja hänen kenkänsä ovat 47. Kertulla on kullanvaaleat pitkät hiukset ja vaaleanvihreät silmät. Kaiken kruunaa Kertun kimeä, päkättävä ääni ja hain hampaat. Kerttu on syntynyt 15.11.807!

Kerttu käyttää rankaisumuotona joskus lauluterapiaa. Hän lentää 10 km korkealle lentokoneellaan ja alkaa laulaa täysillä nuotin vierestä päkättävällä äänellään. Hän ottaa aikaa sekuntikellosta kauanko kestää, kunnes viimeinenkin matkustaja hyppää ulos hänen koneestaan ilman laskuvarjoa!

Kerttu syö raakaa lihaa ja raakaa kalaa (mieluiten silloin, kun liha vielä liikkuu!). Kerttu on myös kannibaali. Kerttu pitää planeetta Seksikyksen puhtaana ei-toivotuista, liian normaaleista nt-bimboista. Kukaan ei haluaisi joutua riitoihin Kertun kanssa, koska hän pystyy muuttumaan haiksi, dinosaurukseksi tai vaikka jättiläiskotkaksi. Kerttu osaa myös muuttua näkymättömäksi.

Isosta vatsastaan huolimatta Kerttu on loistava vuorikiipeilijä ja sukeltaja. Hänellä onkin jos jonkin sortin kulkuvälineitä: auto, laiva, vene, lentokoneita, helikopteri, moottoripyörä, minibussi, sukellusvene, avaruusalus ja aikakone. Seksikyksellä on pakollista olla humalassa tai krapulassa, kun lentää, huristelee teitä pitkin tai on vesillä. Tuosta syystä Kertulle sattuu usein haaksirikkoja, kolareita ja pakkolaskuja.

Seksikyksellä on deflaatio. 1 €:lla pääsee huvipuistoon koko päiväksi. Vaikka Kertulla on paljon rahaa Seksikyksellä, Maapallolla hän olisi köyhä.

Joskus Kerttu nukkuukin. Silloin hän kuorsaa lujaa kuin rikkinäinen lentokone. Vieläpä ruotsalaiselle Å:lla: ”Krrååååååhhh!!!!”

Kertun lempiväri on punainen. Mieluisimmat vaatteet Kertulla ovat räikeän punaiset pussihousut, pelastusliivit ja kumisaappaat.

(kirjoittanut Blå Peter 27.4.2010)