Niksejä

, , Kommentointi suljettu.

Huonomuistiselle: laita myöhemmin tarvittavat tavarasi keskelle lattiaa, jotta muistat ne. Tämä toimii, jos asia unohtuu muistista ennen kuin olet kirjoittanut sen ylös.

-Aate Unhola

Käyttäessäsi termospulloa kahvin säilyttämiseen lämmitä termospullo ensin valuttamalla sinne kraanasta kuumaa vettä. Näin kahvi pysyy pidempään lämpimänä. Muista kuitenkin kaataa vesi pois ennen kahvin kaatamista.

– Kalle Kahvihammas

Käytä termospulloa jääpalojen säilyttämiseen esim. picnicillä. Termoksessa jäät säilyvät sulamatta jopa yli vuorokauden.

– Janne Jäämies

Pese pussilakanat nurinpäin käännettynä. Näin et joudu pujottamaan peittoa sisään vaan käännät pussin peiton ympäri.

– Pauli Pussilakana

Säilytä lompakko, avaimet ja kännykkä aina samoissa taskuissa, mieluiten housun taskuissa. Kokeilet aina lähtiessä jonnekin, että ne ovat tallella. Eipä aikaakaan niin tästä tulee sinulle rutiini. Vaihdat kuitenkin joskus vaatteita niin tarkista etteivät ko. tavarat jää taskuihin esim. pestäessä.

– Ilkka Kumisaapas

Ilmojen kylmetessä älä suojaa kurkkuasi kaulaliinalla tai korkealla kauluksella. Jätä kurkkusi avoimeksi niin se tottuu kylmään ilmaan. Totuttuasi pakkasiin et kärsi enää kurkkukivuista.

– Arto Arktinen

Keittolevyn ympärillä oleva piintynyt lika lähtee seuraavasti. Kostuta sokeripala vedellä ja hiero sitä likaan. Lopuksi pyyhi puhtaaksi paperilla tai liinalla.

– Maukka

Jos joku aamu satut olemaan hyvällä tuulella, laita punainen ruksi siihen jalkaan millä nousit sängystä ylös. Tämä poissulkee mahdollisuuden nousta väärällä jalalla ylös.

– Maanvaiva

Saat sukkahousuista oivan sipulipussin. Leikkaa sukkahousuista kärjet pois. Laita sukkahousujen lahkeisiin sipulit siten, että teet aina solmun sipulien välille, niin sipulit eivät liiskaannu eivätkä mene huonoon kuntoon. Sukkahousuista on helppo ottaa ruuan valmistusta varten sipulia, kun vain avaat solmun.

– MeriHevonen

Tyhjiksi jääneistä Pringles-sipsipurnukoista saat piknikille oivan roskakorin pienille roskille.

– MeriHevonen