Puoltajan kesä

, , Kommentointi suljettu.

Helatorstaina ei ole Puoltajaisia. Seuraavat kevään ja kesän puoltajaiset ovat: tiistaina 26.5., torstaina 4.6, tiistaina 9.6, ja torstaina 18.6.

Muistakaa Autistic Pride Day lauantaina 6.6. klo 11-18 Familia Clubilla.

Puoltaja sekä Empowerment-projekti ovat täysin lomalla 19.6-19.7. Puoltaja päivittyy vain kerran viikossa eivätkä projektityöntekijät ole tavoitettavissa. Ottakaa huomioon, että Autismi- ja Aspergerliiton toimisto on kiinni ja lomalla koko heinäkuun. (Vaikka toimisto onkin kiinni heinäkuussa, pidetään toimistolla silti puoltajaiset torstaina 30.7) Muistakaa siis esimerkiksi huolehtia kirjojen laina-ajoista jo hyvissä ajoin ennen heinäkuuta.

Tiistaina 21.7 pidetään syyskesän toiminnan avaavat rantapuoltajaiset Helsingin Vuosaaressa. Tapaamme Vuosaaren metroasemalla kello 18.00 ylhäällä sisääntuloaulassa, (ostoskeskuksen puoleisessa päässä), josta jatkamme yhdessä eteenpäin rannalle. Rannalla voi paistaa makkaraa ja muuta haluamaansa nuotiolla, sekä käydä uimassa. Jaamme kesän kuulumisia ja mietimme tulevan syksyn toimintaa.

Mukaan kannattaa ottaa itselleen jokin istuma-alusta (esim. pyyhe tai viltti), uimavarusteet jos haluaa uida, ja haluamansa eväät ja virvokkeet. Puoltaja tarjoaa sinapin, ketsupin, talouspaperin, pahvimukit, pahvilautaset, ja muoviset veitset ja haarukat. Tämän lisäksi jokaiselle ennakkoon sähköpostilla ilmoittautuneelle varataan mehua ja kaksi makkaraa. (Jos ilmoittautuessasi mainitset olevasi kasvissyöjä, varaamme sinulle kaksi soijamakkaraa.) Ilmoittautumiset 19.7. mennessä osoitteeseen toimitus@puoltaja.fi, aiheeksi ”rantailmoittautuminen”. Ilmoittautuminen ei kuitenkaan ole pakollista, se vain takaa makkarat ja mehun.

Virallinen tilaisuus päättyy kello 20, mutta iltaa voi halutessaan jäädä viettämään paikalle omatoimisesti pidemmäksikin aikaa.

Rantapuoltajaiset ovat maksuttomat kuten kaikki muutkin puoltajaiset, sekä avoimet kaikille autismin kirjolle sijoittuville henkilöille. Diagnoosia ei vaadita, riittää että omasta mielestäsi sijoitut todennäköisesti autismin kirjolle. Tämä on hyvä tilaisuus ottaa toiminnasta kiinnostunut kirjolaiskaveri mukaan tutustumaan toimintaan!

21.7 jälkeen puoltajaiset jatkuvat normaalilla ”parillisten viikkojen tiistaina, parittomien viikkojen torstaina, kello kahdeksantoista” -kaavalla, eli sen jälkeen puoltajaiset ovat torstaina 30.7. Poikkeuksen muodostaa tiistai 18.8 jolloin ei ole puoltajaisia.

Lisätietoja kaikista näistä saa osoitteesta www.puoltaja.fi ja toimitus@puoltaja.fi.

Toimitus toivottaa oikein antoisaa ja mukavaa kesää kaikille, toivottavasti aurinko ei häikäise liikaa!