Maaliskuun ja huhtikuun teema: Itsekritiikki

, , Kommentointi suljettu.

Maaliskuun ja huhtikuun teema tulee olemaan itsekritiikki. Voit lähestyä teemaa haluamastasi näkökulmasta. Millaista on terve itsekriittisyys, ja milloin itsekritiikistä on haittaa? Miten itsekritiikki vaikuttaa itsetuntoon sekä hyvässä että pahassa? (Juuri näihin kysymyksiin ei ole siis pakko vastata)

Käsittele teemaa haluamaasi kautta: Artikkelina, pakinana, runona, novellina, musiikkina, maalauksena, valokuvana, tietokonepelinä, animaationa, videona, tai mitä vain keksit. Tuotoksia julkaistaan pitkin maaliskuuta, ja parhaat palkitaan.

Lähetä tuotoksesi niin pian kuin voit, mutta kuitenkin vappuun mennessä (1.5.2009) joko sähköpostiosoitteeseen toimitus {ätmerkki} puoltaja {piste} fi, taikka osoitteeseen  Autismi- ja aspergerliitto ry, Puoltaja/Teema Itsekritiikki, Kaupintie 16 B, 00440 Helsinki. Liitä mukaan nimesi, haluamasi nimimerkki, ja yhteystietosi.

Lähetettyjä tuotoksia ei palauteta, lähetä siis hyvälaatuinen kopio originaalin sijaan. Lähettämällä teoksesi annat meille myös luvan julkaista sen Puoltajassa.