Huhtikuun teema: Jälleen kerran itsekritiikki

, , Kommentointi suljettu.

itsekritiikkiMaaliskuun teemaksi ilmoitettiin itsekritiikki. Puoltajan lukijoilta toivottiin siihen liittyviä kirjoituksia, piirustuksia, ja muita teoksia, mutta nyt näyttää siltä että suurin osa osallistujista oli liian itsekriittisiä, koska vain yksi sai lähetettyä meille tekstin.

Koska itsekritiikki on niin tärkeä aihe, teemme siitä myös huhtikuun teeman, jotta osallistujat uskaltautuisivat lähettämään teoksiaan. Teoksia voi lähettää tästä hetkestä Vappuun eli 1.5.2009 asti.

Julistaessamme maaliskuun teemaa sanoimme, että parhaat palkitaan, ja siitä pidämme kiinni. Palkitsemme siis tekstin nimeltä Itsekritiikki, pohjaton kaivo johon uppoan. Sen on kirjoittanut nimimerkki maanvaiva. Vaikka tekstillä ei ole kilpailijoita, on se myös omana itsenään hyvä. Se kuvaa miten itsekritiikki syö päiväkausien työn, kun on kirjoittanut yli yksitoistatuhatta sanaa, eikä mitään niistä ole kelpuutettu lopulliseen tekstiin. Jäljelle jää vain tyhjä paperi, vaikka kirjoittamiseen on mennyt kuusitoista päivää. Silti sama kirjoitus luo toivoa, koska se on silti uskallettu lähettää ihmisten katseltavaksi, vaikka kaikki eivät edes ymmärtäisi miksi paperi on tyhjä. Itsekritiikki ei ole saanut viimeistä sanaa.

Pyydämme kaikkia lukijoita ottamaan esimerkkiä maanvaivan rohkeudesta, ja lähettämään teemaan liittyviä teoksia. Kuten näette, jos tänne voisi lähettää vain täydellisiä tekstejä, kukaan ei lähettäisi mitään. Se, että yrittää parhaansa, on tarpeeksi.

Lukekaa osallistumisohjeet tästä linkistä.