Empowerment käy Imatralla!

, , Kommentointi suljettu.

Nyt kaikki imatralaiset ja eteläkarjalaiset kipin kapin uuteen AS/ADHD/autismi/dysfasia-vertaisryhmään ensi lauantaina eli 7.3 klo 17! Paikalla tulevat myös olemaan Empowerment-projektityöntekijät eli Puoltajan vastaava päätoimittaja sekä toimituspäällikkö, voitte samalla moikata meitä! Siteeraan virallista tiedotetta:

Etelä-Karjalan Neurokirjon ensimmäinen vertaistapaaminen järjestetään Imatralla lauantaina 7.3.2009.

Kokoonnumme Villa Karelian tiloissa klo 17:00-20:00 välisenä aikana. Tulla ja lähteä saa vapaasti tuona aikana, eli jos et ehdi viideksi paikalle niin ei hätää. Käytännössä ohjelmassa nyt ensimmäisellä tapaamisella on hiukan ohjattua jutustelua, sekä enempi vapaamuotoista, rentoa keskustelua ja olemista vertaisten kanssa ehdottoman luottamuksellisesti. Niiden lisäksi pohditaan seuraavia tapaamisia. Tapahtuma on luonnollisesti maksuton ja päihteetön.

Tervetulleita mukaan ovat kaikki nuoret ja aikuiset jotka kokevat kuuluvansa neurodiversiteetille (esimerkiksi aspergerit, ADHD:t, dysfaatikot) sen tarkemmin diagnoosiin katsomatta. Jos sinulla on tarve tukihenkilölle, hän on myös tervetullut mukaan, mutta meillä ei valitettavasti ole resursseja erikseen järjestää sinulle tapahtuman ajaksi sellaista.

Paikalla on kahvi/tee/mehutarjoilu, sekä jotakin pientä purtavaa. Omia eväitä saa ottaa mukaan, joskin ole ystävällinen ja jätä mahdolliset päihteet kotiin.

Kannattaa myös tarkistaa vertaisryhmän säännöt ja yleiset käytännöt linkin takaa.

Villa Karelia sijaitsee Imatralla Honkaharjun sairaalan vieressä, osoitteesta Tammenterhokuja 3. Linkistä avautuu kartta. Paikalle pääsee helposti mm. vuoksenniskan suuntaan menevillä bussilinjalla numero 1.

Jos haluat lisätietoja, ilmoittautua tai on jotakin muuta kysyttävää niin ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystiedot löytyvät sivun oikeasta reunasta.

Tervetuloa mukaan!

Lisätiedot osoitteessa www.eknk.net.