Alkuvuoden Puoltajaiset

, , Kommentointi suljettu.

Kuva: Liisa Halkka

Vuosi on jo vaihtunut, mutta ainakin täällä pääkaupunkiseudulla saadaan vielä odotella kuvan kaltaisia maisemia. Mutta vaikka näyttää pahasti (?) siltä että talvi ei tulekaan, Puoltaja tulee ja tietysti sen myötä myös toimituksen kokoukset eli Puoltajaiset.

Vuoden 2012 ensimmäiset Puoltajaiset pidetään tutussa paikassa tuttuun aikaan (eli Autismiliiton toimistolla Pohjois-Haagassa klo 18-20) tiistaina 17.1. ja sen jälkeen aina kahden viikon välein tiistaisin (eli 31.1., 14.2, 28.2. jne…).

Osa Puoltajan toimittajista hioo tällä hetkellä journalistista säiläänsä verkkokirjoittajakurssilla. Lehdestä on tarkoitus kehittää lukijaystävällisempi niin käytettävyydeltään kuin ulkoasultaankin,  sen ilmestymistahtia pyritään säännöllistämään ja muutenkin toimituksellista tasoa kohottamaan.

Otamme edelleen suurella kiitoksella vastaan lukijoiden lähettämää materiaalia laidasta laitaan: Kirjoituksia, piirroksia, valokuvia, juttuideoita jne. Näitä saa tarjota sähköisessä muodossa osoitteeseen puoltaja@gmail.com tai ”etanapostin” välityksellä osoitteeseen Puoltaja c/o Autismi- ja Aspergerliitto, Kaupintie 16 B, 00440 Helsinki. Edellä mainitun sähköpostiosoitteen kautta voi myös ilmoittautua mukaan Puoltajaksi, jos haluaa osallistua toimituskuntaan tiiviimminkin. Tarvittaessa tarjoamme perehdytyksen verkkokirjoittamiseen.

Tervetuloa mukaan kaikki vanhat ja uudet Puoltajat!

Lämpimin terveisin Päätoimittaja