Kesä jatkuu syksylläkin

, , Kommentointi suljettu.

Tervetuloa kaikki lukemaan uudistettua Puoltajaa. Muistelemme nyt syksyllä vielä kesää ja syysnumeromme teemana onkin kesä. Kesäjuttuja on putkahtanut toimitukseemme tasaista tahtia.

Haluamme tehdä Puoltajasta entistä luettavamman, selkeämmän ja kaikin puolin mielenkiintoisen lehden. Tähän olemme pyrkineet rakentaessamme uutta Puoltajaa vapaaehtoisvoimin. Tekniset ongelmat ovat hidastaneet ja vaikuttaneet aikatauluun lehden ilmestymisessä. Suuri kiitos kaikille uudistukseen osallistuneille ja kaikille juttujen kirjoittajille. Tästä tämä alkaa.

 

Syys saa

Kellastuvaa biomassaa.

Puoltajaan voi ja kannattaa lähettää kaikenlaista materiaalia. Lehden sisältöön voi vaikuttaa kirjoittamalla artikkeleita, kuvittamalla,  haastatteluiden teolla, runoilla, mielipidekirjoituksilla, juttuaiheiden ehdottamisella jne.

Puoltaja ilmestyy teemanumeroin neljä kertaa vuodessa. Teemoihin liittyviä juttuja ja artikkeleita voi lähettää toimitukseen. Seuraavan numeron teema on vapaaehtoistyö. Empowerment päivät ovat kohta ja niistä tulee olemaan materiaalia seuraavassa numerossa. Empowerment toiminta on autismikirjon taidonnäyte vapaaehtoistyön saralla.

Teemanumeroiden välissä julkaistaan jatkuvasti uutisia ja muita ajankohtaisia asioita liittyen autismikirjon toimintaan. Verkkolehti elää koko ajan. Puoltaja haluaa olla visuaalinen ja kaipaamme lukijoilta kuvia ja kuvitusta.

Mukaan kannatta tulla. Voimme yhdessä tehdä Puoltaja-verkkolehteä oman itsemme näköiseksi ja saada oma äänemme kuuluviin.

Pidämme pienen tauon puoltajaisista lokakuun lopussa, eli tiistaina 30.10. ei ole puoltajaisia. Jatkamme taas 13.11. joten tervetuloa sitten taas mukaan!

Puoltajaan tulevaa sisältöä voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen puoltaja(at)gmail.com

Syysterveisin

Päätoimittaja

Uusi ja vanha päätoimittaja