Kaivetaan esille unelmat

, , Kommentointi suljettu.

kuva: Saana

kuva: Saana

 

Kesäperhosten lentomatkat päätyvät postilaatikoihin. Luetaan toisilta saadut kirjeet. Niihin ovat kynillä kirjoitettu lähettäjien ja vastaanottajien nimet. Ovat kaksi tyttölasta keksineet itse nämä leikit. Ovat kaksi aikuista suostuneet heidän vastapareikseen. Ovat kahdenvälisesti toimitettu eteenpäin nämä tärkeät kirjainsanomat.

On se tuntunut kuin olisi asuttu hetken unelmataloa. Tunnepilvet ovat seilanneet taivaalla. Aurinkoa ei ollut tarvinnut kutsua esille. Väreitä on kulkenut salaa selkäpiitä pitkin. Ne olisivat raivanneet tukkeumat teiltä jossain salaisissa verisuonissa, joita ei ollut niissä hetkissä täysin omassa tietoisuudessa tunnistanut tai tunnustanut omalle itselle.

Ei ole ollut mitään muuta kuin tärkeää nämä kaikki. Ovat näissä todistettu ne. Ovat monenlaiset ihmistenväliset toiminnat moniin suuntiin korkeamerkitsevät. Kun itse pystytään, purjehditaan näiden poutapilvien kyydillä. Seilataan tunnekanooteilla tunnejoissa, joissa kasvavat kesällä lumpeet.

Perhosia kaartaa kukkaniityn yllä. Mitkään eivät estä näitä ihmistenvälisiä idyllejä. Kaikki ovat kuin unelmat. Nämä tarjoilevat elämän parhaimpia karkkeja. Ihmistenvälinen idea on sisäisestä mielenluolasta esille kaivettua tunneaarretta tulvillaan.


Teksti: Tuuliviiri