Hän on kaiken ytimessä itse. Hän on omanniminen ihminen.

, , Kommentointi suljettu.

Kuva: Rita

Kuva: Rita

 

Kaiken ytimessä on hän itse. Hän saa eri näköaloilla toiset toimimaan tahtonsa mukaan. Hän saa toiset toimimaan, miten hän haluaa. Hän tuo esille jotain eri reittejä. Hän voi käyttää siinä toisia ihmisiä. Hän mahdollisesti esittää kysymyksiä. Hän esittää ajatuksia muualla. Toiset uskovat. Tämä on näin.

Hän on koko ajan tehnyt vääriä tulkintoja. Hän on tarkoituksella vääristänyt tarkoituksia. Olen tämän tuonut esille kauan. Tätä ei uskottu. Ei otettu vakavasti vastaan. Ei pidetty mitään totena.

Se on jokaisen omalla vastuulla. Mitä hän uskoo? Keneen hän luottaa? Minä en luota tietynnimiseen ihmiseen. Hän on peittänyt jäljet. Hän on käyttänyt siinä toisia ihmisiä. Hän saa toiset tekemään sen, mitä hän haluaa. Toiset eivät huomaa tätä. He noudattavat kaikessa hänen toivomuksiaan. Minä en noudata. Minua hän vainoaa. Minua hän kiusaa. Uskotaan, minä kiusaan häntä.

Hän kiusasi lapsia. Hän koski heihin. Hän otti toisen oman. Hän otti toisten varat. Ne olivat toisenlaisia.

 

Teksti: Tuuliviiri